Anar més enllà de la conducta, poder analitzar el per què de les coses i del patiment sempre m’ha interessat. Els meus inicis professionals anaven dirigits a la docència on, atenent a la curiositat intrínseca de cada infant, s’establia una connexió molt intensa i necessària pel seu desenvolupament. Però aquestes circumstàncies favorables, no sempre es podien desplegar. En fer les pràctiques al centre Terapèutic Bellaire, un centre dedicat a infants i adolescents amb autisme i psicosi, podia observar-se clarament aquest trencament amb la salut i les forces que dificultaven el gaudi en l’aprenentatge i en la vida mateixa.

En aquests temps de Bellaire, ja havia continuat els meus estudis d’Educació Infantil i estava estudiant la carrera de Psicologia amb l’especialitat de Clínica. Combinava la universitat amb donar classes particulars, de nou moguda per aconseguir que aquell nen o aquella nena poguessin comptar amb els seus recursos, desbloquejant o superant les seves dificultats.

Així, la meva trajectòria s’inicia en el món de la infància. Continua amb l’especialització a través del Màster en Psicopatologia Clínica i el de Perfeccionament en Psicoteràpia Psicoanalítica, i segueix adquirint l’experiència a través de l’ampliació de la formació, el desenvolupament d’un treball personal i moltes hores de pràctica clínica i supervisió. En l’actualitat, no només atenc a la infància des del trastorn de l’aprenentatge, sinó en totes les patologies, amplio la mirada al bloc familiar i ja atenc les problemàtiques que poden sorgir en l’adultesa. Tot plegat, fruit del creixement professional i personal que he pogut desenvolupar.

maisa campos

Breu currículum

 • Diplomatura en Educació Infantil (Universitat Ramon Llull)
 • Llicenciatura de Psicologia en l’especialitat de Clínica (Universitat Ramon Llull)
 • Psicòloga sanitària (núm. Col. 8811 del Col·legi de Psicologia de Catalunya)
 • Màster en Psicopatologia Clínica (Universitat Ramon Llull. Fundació Vidal i Barraquer)
 • Màster en Perfeccionament de la Psicoteràpia Psicoanalítica (Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica) (ACPP, www.psicoterapeuta.org)
 • Membre fundadora del Cercle d’Estudis en Salut Mental del Vallès (CESMVA) cesmva.blogspot.com

Acreditacions

 • Membre associada de l’Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica (ACPP), adscrita a la Asociación Española de Psicoterapia Psicoanalítica (AEPP) i a la European Federation of Psychoanalytic Psychotheraphy (EFPP).
 • Membre acreditada a la Federación Española de Asociaciones de Psicoterapeutas (FEAP).
 • Acreditada per prestar serveis de Consulta de Psicologia Clínica .
 • European Certificate in Psychology per l’European Federation of Psychologists’ Associations (EFPA).
 • Specialist Certificate in Psychotherapy per l’European Federation of Psychologists’ Associations (EFPA).