Títol extret de “Hamlet”, l’obra on Shakespeare parla de la mort. Obra de teatre 100% recomanable. Obra de teatre de capçalera per situacions de dol…i filosofia de vida!!!

“Em van proposar fer un espectacle sobre la mort i ens ha sortit un espectacle sobre l’individualisme, el neoliberalisme, la família, allò immaterial, la humanitat, allò grupal, l’existencialisme, la supervivència, l’amistat, l’amor…ens ha sortit un espectacle sobre la vida.”

Àlex Rigola

La dramaturga, actriu i poeta Alba Pujol, sense dramatismes ni victimismes ens apropa a un tema tabú: la mort. Josep Pujol, doctor en economia i catedràtic en història i institucions econòmiques, el seu pare, reflexiona amb ella entre sessió i sessió de quimioteràpia pel càncer de pulmó terminal que patia. En escena trobem una adaptació de les transcripcions de les converses entre pare i filla en les que Cioran, Shakespeare, Lacan, Gil de Biedma, els germans Cohen, el Dr. Benito https://www.alfinaldelavida.org/el-proceso-de-morir-como-transicion-dr-enric-benito/, Eugenio i Peter Handke els acompanyen. Pep Cruz és qui posa en escena el personatge de Josep Pujol.

https://www.teatrepoliorama.com/ca/programacio/c/148_aquest-pais-no-descobert-que-no-deixa-tornar-.html

Si us interessa el tema també podeu investigar sobre Elizabeth Kübler-Ross https://www.todostuslibros.com/libros/la-muerte-un-amanecer_978-84-18015-20-5